You are not logged in.
Pages: 1
Retroarch iegūstams šeit:
https://www.retroarch.com/?page=platforms
Pieejama gan instalācija, gan arhivētā versijas, kas neko neinstalē datorā.
Nepieciešams lejupielādēt kodolus (cores), kas ir RetroArch platformai pielāgoti emulatori. Saraksts ar kodoliem ir garš, bet jāskatās, kuras spēļu sistēmas interesē, jo pagātnē tādas ir bijušas daudzas, turklāt RetroArch atbalsta gan konsoles no 1970' tajiem, gan no 2010' tajiem.
Mani personīgie favorīti:
NES - FCEUmm
SMS,SMD,SCD,SGG - Genesis Plus GX
SNES - Snes9x 2010
Lai spēlētu spēles caur internetu, abiem (vai vairāk, ja spēle atbalsta) spēlētājiem jāizmanto gan identisks emulācijas kodols, gan identisks spēles fails.
Ja šie kritēriji sakrīt, tad kāds var izveidot savu publisko serveri/tīklu, Netplay sadaļā izvēloties pogu Host.
Tālāk pārējie spēlētāji Netplay sadaļā nospiež pogu Refresh Room List un sarakstā jāizvēlas veidotāja serveris. Aprakstā ir norādīts gan kodols, gan spēles nosaukums, tādēļ tas ir izdarāms salīdzinoši vienkārši.
----
diskusija tiks papildināta ar bildēm un papildu info.
RetroArch_iestat_instrukcija.markdown
This is a nice thing to have, if you do not own any consoles, but still wanna go back to those fun times u was a game geek
Thank you!~
This is a nice thing to have, if you do not own any consoles, but still wanna go back to those fun times u was a game geek
Thank you!~
Man prieks, ka tev patika!
Būtu jāatkārto tas, īpašais, reiss.
Vai, vismaz, kaut kas cits. Citādi sen neesam neko darījušies. 😧😄
Varbūt @minD vari dalīties ar kādu nozīmīgu info vai grūtībām kas radās, uzstādot RetroArch, kuras būtu šeit jāpiemin?
Varbūt @minD vari dalīties ar kādu nozīmīgu info vai grūtībām kas radās, uzstādot RetroArch, kuras būtu šeit jāpiemin?
Ir jāatsvaidzina atmiņa. Jo noteikti bija confucing parts, kur tikai metodom тыка tiku tālāk.
Instrukcija atjaunota, papildināta un izlabota!
Varu saderēt, ka mēs atkal būsim visu aizmirsuši
Ren wrote:Instrukcija atjaunota, papildināta un izlabota!
Varu saderēt, ka mēs atkal būsim visu aizmirsuši
Akdievs, vai ne?
Būtu forši ieplānot, kaut ko paspēlēt. Ko saki?
Par šo varam PM.
➥ minD
Akdievs, vai ne?
Par šo varam PM.
Yeah. Bet manuprāt es tagad 2+2 nesalikšu...kur nu vēl atkal atcerēties R-arch
But sound good.
Ren wrote:Akdievs, vai ne?
Par šo varam PM.Yeah. Bet manuprāt es tagad 2+2 nesalikšu...kur nu vēl atkal atcerēties R-arch
But sound good.
Tomēr saliki, pie tam Gameboy Advance core ielādēji, es esmu pārsteigts!
Pastāstīsi, kā tev tas izdevās?
Tomēr saliki, pie tam Gameboy Advance core ielādēji, es esmu pārsteigts!
Pastāstīsi, kā tev tas izdevās?
Методом тыка.
Mēģināju as jūž ievilkt spēli. Sapratu, ka man nav kkā, kas viņu palaiž. Pabradāju pa core listu, izkodu kāda devaisa spēli esmu ielādējusi un wua-la. Didn't took me too long actually
Was low-key proud of myself tho, not gonna lie.
Ren wrote:Tomēr saliki, pie tam Gameboy Advance core ielādēji, es esmu pārsteigts!
Pastāstīsi, kā tev tas izdevās?Методом тыка.
Mēģināju as jūž ievilkt spēli. Sapratu, ka man nav kkā, kas viņu palaiž. Pabradāju pa core listu, izkodu kāda devaisa spēli esmu ielādējusi un wua-la. Didn't took me too long actually
Was low-key proud of myself tho, not gonna lie.
Haha, amazing!
Kā spēli atradi? Meklēji tikai pēc nosaukuma? Vai kā? xD
Haha, amazing!
Kā spēli atradi? Meklēji tikai pēc nosaukuma? Vai kā? xD
Tu pats devi saitu: http://www.emu-land.net/consoles
Duuuuh xD
Ren wrote:Haha, amazing!
Kā spēli atradi? Meklēji tikai pēc nosaukuma? Vai kā? xDTu pats devi saitu: http://www.emu-land.net/consoles
Duuuuh xD
Oke, oke!
Pēc nosaukuma meklēji vai pēc konsoles?
Pages: 1