You are not logged in.
Man pat nevajag meklē, jo, tik un tā zinu, kā izklausās oriģināls, lol.
Lūk, ko dara apkārtējo loks Nemanāmi uzzini un iemācies kaut ko, par ko pats neinteresētos, nezinātu.
Vai ne?
S kem povedeshsja... xD
Man patika kavers, līdz brīdim, kad patinu uz augšu un ieraudzīju video.
Well...es neskatos parasti...jo man patīk cover...bet kopā neiet
Ren wrote:Man pat nevajag meklē, jo, tik un tā zinu, kā izklausās oriģināls, lol.
Lūk, ko dara apkārtējo loks Nemanāmi uzzini un iemācies kaut ko, par ko pats neinteresētos, nezinātu.Vai ne?
S kem povedeshsja... xDRen wrote:Man patika kavers, līdz brīdim, kad patinu uz augšu un ieraudzīju video.
Well...es neskatos parasti...jo man patīk cover...bet kopā neiet
Turpmāk brīdini, lūdzuz ja zini, ka video labāk ne-ne. 🤣
Pēc tavām atsauksmēm es Mēnessgaismas klipu vēl joprojām neesmu skatījies. 😂
Turpmāk brīdini, lūdzuz ja zini, ka video labāk ne-ne. 🤣
Pēc tavām atsauksmēm es Mēnessgaismas klipu vēl joprojām neesmu skatījies. 😂
Oky
Lol, maybe it's time to do it? Ne vienai man mocīties.
----------------------------------------------------------------------
And here we have some new face - Ysabelle. ^^
She definitely done it in the cute style. But i still like it in a way...and you can understand the lyrics of the song here.
And she have changed melody. The original have more richness and feeling to it.
BTS - Heartbeat
https://youtu.be/MAkXy32O8SY
Es nezinu, vai tu esi dzirdējis original one, jo tā nav īsti dziesma. Tas ir actually soundtrack viņu spēlei.
Bet...you have to see the original video, if you haven't...it's beautiful...
Ren wrote:Turpmāk brīdini, lūdzuz ja zini, ka video labāk ne-ne. 🤣
Pēc tavām atsauksmēm es Mēnessgaismas klipu vēl joprojām neesmu skatījies. 😂Oky
Lol, maybe it's time to do it? Ne vienai man mocīties.----------------------------------------------------------------------
And here we have some new face - Ysabelle. ^^
She definitely done it in the cute style. But i still like it in a way...and you can understand the lyrics of the song here.
And she have changed melody. The original have more richness and feeling to it.BTS - Heartbeat
https://youtu.be/MAkXy32O8SYEs nezinu, vai tu esi dzirdējis original one, jo tā nav īsti dziesma. Tas ir actually soundtrack viņu spēlei.
Bet...you have to see the original video, if you haven't...it's beautiful...▼Original
Skaista dziesma, pagājušā gada vasarā vēl, noteikti, nebiju zinājis par spēli, u told me later.
Kā spēlei sokas?
Skaista dziesma, pagājušā gada vasarā vēl, noteikti, nebiju zinājis par spēli, u told me later.
Kā spēlei sokas?
Oi nezinu. Es jau sen nespēlēju nevienu no viņu spēlēm. Bet it was fun, when i did. Interesanta.
Pagaidām neesmu nekādus jaunus ģēnijus coverlandā atradusi...
➥ Ren