You are not logged in.

Random Inn Logotips

Announcement

👾 Random Inn ⁘ dream big ‣ stay cozy

#1 10-11-2019 22:08:55

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 80.0

Ujico*/Snail's House

Keitaro Ujiie, dzimis 1997. gada 23. februārī, zināms pēc diviem pseidonīmiem - Snail's House un Ujico*, ir Japāņu elektroniskās mūzikas veidotājs. Šobrīd dzīvo Tokijo, Japānā.

Vēsture, fakti

> 2012. gadā Ujiie uzsāka publicēt savu mūziku SoundCloud vietnē zem segvārda Ujico*, ko bērnībā iedeva kāds draugs.
> 2013. gadā Ujiie izveidoja pats savu ierakstu kompāniju - Youth Composer Association, kas ir tendēta uz jauanjiem mūziķiem.
> 2014. gadā, pēc Hiromi Uehara un dažādu džezroka skaņdarbu klausīšanās sajuta motivāciju sākt spēlēt klavieres.
> No šī brīža mūziķa karjera sāka augt un viņš izveidoja atsevišķu tēlu - Snail's House, kas sevī iekļautu kawaii mūziku.
> Snail's House oficiāli tika atklāts ar singlu 'Nyan Nyan Angel!'
> Viņa pirmie EP ieraksti, jeb minialbumi zem Snail's House nosaukuma - Kiara un Kawaii Collective, tika izlaisti 2015. gada vidū, iekļaujot sevī spalgus vokālos fragmentus, spilgtas un dinamiskas sintezatoru skaņas, kā arī priecīgi-pacilāti skanošas melodijas.

Avots: Vikipēdijas avotu satura tulkojums uz 10.11.2019.

Kāds gan ir mans stāsts ar šo mūziķi?

(っ◔◡◔)っ 𝙿𝚒𝚛𝚖𝚜ā𝚔𝚞𝚖𝚒

Viens no maniem mīļākajiem mūzikas veidotājiem, kuru atklāju diezgan neierastā veidā.

> Cits mūzikas veidotājs, kurš nodarbojas ar chiptune veidošanu, pazīstams kā Dya, izlaida 2018. gada 28. Janvārī man nezināma miksa, ar nosaukumu Grape Soda, cover versiju uz SEGA Mega Drive konsoles.
Un, ooh boyyy, tas skan neticami labi un mūsdienīgi. Pilnīgi neticami, ko cilvēki spēj veidot un tiešām arī veido ar konsoli no 1988. gada!
Snail's House - Grape Soda (Dya VIP Megadrive Mix)
https://youtu.be/2wpc2rHZks4
Labākais, ka šo melodiju ikkatrs, kuram ir Mega Drive konsole un speciāls kārtridžs, var atskaņot uz savas konsoles. Paldies Dya par dāsnumu un iespēju iegūt uz konsoles atskaņojamu failu.

> Tomēr tajā laikā neiedziļinājos, kas ir šis Ujico* jeb Snail's House, līdz brīdim, kad pusgadu vēlāk atradu Grape Soda oriģinālu:
https://youtu.be/ks2hGA1yV3Q
> Mūsdienās ierobežojumu īsti nav - izvēlies, kādu skanējumu, instrumentus un ko tik vēl ne pēc sirds patikas.

Tomēr!

> Ironiski, bet Dya cover versija ar savu labo skanējumu uz ierobežotu iespēju konsoles ar nepiciešamību pārzināt sintezatora modulācijas, matemātiku un trikus, manuprāt, skan labāk. drool

(っ◔◡◔)っ 𝙿𝚊𝚟ē𝚛𝚜𝚒𝚎𝚗𝚜

> Interese radās arī par pašu Ujico*. Tas viss norisinājās augusta mēnesī, dažas dienas pirms pārvākšanās uz jaunu dzīvesvietu, uzsākšanas studēt un lielām pārmaiņām dzīvē. Mainījās arī uztvere par šo mistisko mūziķi.

Snail's House ir dziesmas, kas sevī neiekļauj dziedāšanu un netraucē domu strāvojumam.

> Uzsākot studijas, sāku apmeklēt arī peldbaseinu, uz kuru devos katru sestdienas vai svētdienas rītu.
mini_2018_2-533.jpg mini_54018.jpg mini_2018_2-530.jpg

> 2018.g. rudens bija nevainojami skaista un šos rītus, kad bija jāatbrīvo prāts, jāsakārto domas, mani pavadīja skaistie skati un austiņās Snail's House māksalasdarbi, YouTube vietnē izvēloties - populārākie, attiecīgi - diezgan vieglprātīgi un neiedziļinoties, bet lielākoties ne brīdi nebiju vīlies par piedāvāto saturu.
> Tie spēj radīt skatus un sajūtas bez vārdiem, atļaujot izpausties arī pašam. ohyeah angel

(っ◔◡◔)っ 𝚃𝚞𝚛𝚙𝚒𝚗ā𝚓𝚞𝚖𝚜

> Pārsvarā skaņdarbi ir nedaudz abrazīvi, aktīvi, ļoti pacilāti, tomēr 2019. gadā, kad man tas bija visvairāk nepieciešams, Snail's House pārsteidza ar sev neierastu albumu "Scenery" - mierīgu, ļoti atmosfērisku un veltītu tiem, kam šobrīd klājas grūti.  sleep

Ujico* wrote:

an album about everyday life

https://www.youtube.com/playlist?list=P … ture=share
Klavierspēle aizkustinoši aizrauj sev līdz'  angel

Mūzikas videoklipi

Lai gan mūzikas videoklipu ir salīdzinoši maz, tomēr, tie ir zelta vērtē
> Tie ir pārdomāti, skaisti un par iespējas ikkatram prātam satvert šo lidojumu un interpetēt sev vistuvākajā veidā, pat ja mūzika nav tā, aks tevi ir spējusi uzrunāt. smile

MV's

https://youtu.be/hnJIRPiCqRw
2016. gads, šajā burvīgajā svētdienā šo MV redzu pirmo reizi, kopā ar jums. ashame lol

https://youtu.be/3nlSDxvt6JU
2017. gads, mans personīgais favorīts videoklipa spējā pastāstīt aizkustinošu un skaistu stāstu. Pirmais MV, ko piedzīvoju no Snail's House.

https://youtu.be/JTpcy7EGPYY
2017. gads, mūzikas ziņā lielāks favorīts, nekā iepriekšējais MV, bet izpildījums visādi citādi ir brīnišķīgs. Pēc šādas pasaules aplūkošanas rodas vēlme pārvērsties un būt kopā ar viņiem.

https://youtu.be/US3VTVDRbjE
2018. gads, mūzikas ziņā - diezgan spēļmūzikveidīgi un abrazīvi, neesmu dziesmas fans, tomēr MV ir izpildīts kolosāli, jautri un saskan ar mūziku. Šo dziesmu klausos vienīgi tad, ja skatos arī MV. Daļēji šis klips ir arī Snail's House gaidāmās spēles reklāma, kas, diemžēl, vēl ir tapšanas stadijā. smile

https://youtu.be/9AUO2bx7FvI
2018. gads, kaut ko tik jauku gan mūzikas, gan klipa ziņā neesmu piedzīvojis ja ne nekad, tad sen noteikti. Šajā stāstā ik brīdi gaidi kādu ļaunu notikumu, bet tas ... vienkārši ... nepienāk. w00t happycry

https://youtu.be/xDSRPJ2kLbQ
2019. gads, šis ir klips no šī gada albuma "Scenery", kuru pieminēju augstāk. Dziļdomīgs klips, gluži kā viss albums. Vai spēj saskatīt šī klipa domu? Ja spēj, nevilcinies un uzraksti savas domas par to šeit pat diskusijā. ohyeah

Vai pamanījāt, kas šodien par dienu?
Tieši tā, svētdiena.
Kā jums šķiet, vai tā ir tikai sakritība? smile
Kas to lai zina...
mini_20191110_131026-1.jpg

Offline

Liked Liked by:

minD

#2 16-11-2019 23:12:55

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Firefox 71.0

Re: Ujico*/Snail's House

Snail's House pēdējais albums Love Magic tika izlaists pirms 2 mēnešiem.
Lai gan kā vienmēr līmenī, tomēr šoreiz netrāpija pa manām notīm un šī vietā izvēlos citus albumus, kurus klausīties, tomēr pēdējais šī albuma singls "Summer Festival" ir diezgan interesants, iekļaujot tradicionālos Japānas instrumentus, kas līdzinās izmantotajiem gan Korejā, gan, protams, Ķīnā, kas ir lielākais Āzijas valstu kultūras ietekmes avots.

https://youtu.be/_4lR4CSdU6k

Vai noskatījāties Mūzikas Videoklipus? roll Ko par tiem domājat? angel
Vai atpazīstat šī pēdējā albuma personāžu? dry

Offline

#3 17-11-2019 10:29:46

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Firefox 71.0

Re: Ujico*/Snail's House

->        Sunday morning fīls - incoming

https://youtu.be/EHyoAXILbA8

Offline

#4 06-01-2020 20:58:32

minD
LaVibrátöriņš
Registered: 16-10-2019
Posts: 627
Windows 10Chrome 79.0

Re: Ujico*/Snail's House

Ren wrote:

Un, ooh boyyy, tas skan neticami labi

Piedod, bet...tas mirklis, kad tu centies iedziļināties...un nonākot līdz "ohh boooy" sāc smieties un galvā skan turpinājums "I’m gonna make some hedgehog stew today". lol lol lol

oky, oky, oky...back to business...

"chiptune", "kawaii mūzika" it all sounds like futuristic and not from this planet. Nezināju, ka kas tāds eksistē. Un vēl jo vairāk izbrīna kā tu to visu atrodi. Amazing.

Ren wrote:

Snail's House - Grape Soda (Dya VIP Megadrive Mix)

Diezgan interesenti, es pat līdz galam noklusījos. Bet oriģināls manai ausij tīkamāks, jo mēs labi zinām manas attiecības ar konsoļu mūziku. xD Oriģinālā plūdenākas skaņas, ja tā var teikt...nu so i think.

Ren wrote:

> Pārsvarā skaņdarbi ir nedaudz abrazīvi, aktīvi, ļoti pacilāti, tomēr 2019. gadā, kad man tas bija visvairāk nepieciešams, Snail's House pārsteidza ar sev neierastu albumu "Scenery" - mierīgu, ļoti atmosfērisku un veltītu tiem, kam šobrīd klājas grūti. 

Uuuu...i like this...so calming. Man patika. It īpaši sākums.

MV.
Patika pirmais...skatoties kaut kur savās domās iegrimu. Nenes sevī it kā nekādu īpašo domu video, bet rada noskaņu un atver domas.
Otrais bija smieklīgi aizkustinošs un vēl tas Kirby xD
Trešais tāds savdabīgs. Adventure time mood activated. Baloni un tā pils kā otrajā MV. Skatoties un klausoties uz miegu pavilka lol
Ceturtais. Mūzika not my jam at all all all. BET tas raccoon is one love. KAWAIIIII ph Tā pīle ar neskūto kāju vienk LOL xD Saki, ka spēles reklāma. Hmmm we need to play it when it's out xD
Piektais. Tāds cute MV. Visu laiku domāju, uz kurieni tā melodija mani velk...un ieraugot beigas sapratu, ka uz ziemassvētkiem un kamīnu. Pirmssvētku rosību un magic time.
Sestais. Skatoties pa galvu tikai griezās domas "dzīve", "laiks", "pārmaiņas". Bet konkrētu viedokli par MV domu nevaru pateikt. Melodija kaut arī mierīga, bet gandrī līdz pat beigām radīja manī nemieru, vai nu klipa dēļ vai nē, nezinu. Tikai pilsētas/māju skatos sāku atslābt.

Ren wrote:

Vai pamanījāt, kas šodien par dienu?
Tieši tā, svētdiena.
Kā jums šķiet, vai tā ir tikai sakritība?
Kas to lai zina...

Svētdienas ir tavas snail music dienas? xD

Added later 05 min 46 s:

Ren wrote:

Snail's House pēdējais albums Love Magic tika izlaists pirms 2 mēnešiem.
Lai gan kā vienmēr līmenī, tomēr šoreiz netrāpija pa manām notīm un šī vietā izvēlos citus albumus, kurus klausīties, tomēr pēdējais šī albuma singls "Summer Festival" ir diezgan interesants, iekļaujot tradicionālos Japānas instrumentus, kas līdzinās izmantotajiem gan Korejā, gan, protams, Ķīnā, kas ir lielākais Āzijas valstu kultūras ietekmes avots.

https://youtu.be/_4lR4CSdU6k


Vai noskatījāties Mūzikas Videoklipus?  Ko par tiem domājat?
Vai atpazīstat šī pēdējā albuma personāžu?

Jap, jap. Es noskatījos. The snail girl is a must. Viņa tāda kawaii.

Zini...man šis (skaņdarbs?) patika. Brīžiem bija too much instrumentu, kas nedaudz traucēja un bojāja kopējo iespaidu. Bet bija ļoti forši momenti, kas patika.

Added later 11 min 25 s:

Ren wrote:

->        Sunday morning fīls - incoming

https://youtu.be/EHyoAXILbA8

Sākumā domāju, ka kaut kas ar manām tumbām ne tā...raustās lol Bet tad sapratu...duuuh xD
Tāda pirms party iesilddziesma, kamēr posies un līdzi ar galvu māj xD

Last edited by minD (06-01-2020 21:00:48)

Offline

Liked Liked by:

Ren

#5 07-01-2020 23:46:23

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 80.0

Re: Ujico*/Snail's House

minD wrote:

Piedod, bet...tas mirklis, kad tu centies iedziļināties...un nonākot līdz "ohh boooy" sāc smieties un galvā skan turpinājums "I’m gonna make some hedgehog stew today".

xd xd happy lol xd
IF IT'S THE LAST THING I DO! mini_Eggman.gif

minD wrote:

Diezgan interesenti, es pat līdz galam noklusījos. Bet oriģināls manai ausij tīkamāks, jo mēs labi zinām manas attiecības ar konsoļu mūziku. xD Oriģinālā plūdenākas skaņas, ja tā var teikt...nu so i think.

Ja jau līdz galam noklausījies, tad tas jau ir ar preču zīmi - minDii's sīl of kvaļicy chiptune xd

minD wrote:

Patika pirmais...skatoties kaut kur savās domās iegrimu. Nenes sevī it kā nekādu īpašo domu video, bet rada noskaņu un atver domas.
Otrais bija smieklīgi aizkustinošs un vēl tas Kirby xD
Trešais tāds savdabīgs. Adventure time mood activated. Baloni un tā pils kā otrajā MV. Skatoties un klausoties uz miegu pavilka
Ceturtais. Mūzika not my jam at all all all. BET tas raccoon is one love. KAWAIIIII  Tā pīle ar neskūto kāju vienk LOL xD Saki, ka spēles reklāma. Hmmm we need to play it when it's out xD
Piektais. Tāds cute MV. Visu laiku domāju, uz kurieni tā melodija mani velk...un ieraugot beigas sapratu, ka uz ziemassvētkiem un kamīnu. Pirmssvētku rosību un magic time.
Sestais. Skatoties pa galvu tikai griezās domas "dzīve", "laiks", "pārmaiņas". Bet konkrētu viedokli par MV domu nevaru pateikt. Melodija kaut arī mierīga, bet gandrī līdz pat beigām radīja manī nemieru, vai nu klipa dēļ vai nē, nezinu. Tikai pilsētas/māju skatos sāku atslābt.

Tu tik, tik ļoti precīzi raksturoji to, ko par katru domāju es lol . 4. MV mūzika arī nav my jam. Ne gluži tavs at all all all, bet tik un tā not my jam. Man šķiet, ka tā tiešām varētu būt spēle, bet, pagaidām nav info, kad tiks izlaista. Tur notiek paradoksāli brīnumi, tas gan. happy
2. ir tik superīgs un patīk, ka 3. ir gandrīz tā turpinājums.
6. MV jā, tā arī un ir tā doma, ka tā ir suņuka dzīve un tas, ko viņš redz savas dzīves pēdējās minūtēs, tādu kā atskatu uz savu dzīvi, bērnu smieklus un atmiņas.

minD wrote:

Svētdienas ir tavas snail music dienas? xD

Agrāk bija, kad gandrīz katru sestdienas/svētdienas rītu devos uz baseinu. Tas bija ta slaiks, kad sāku klausīties un iepazīt.

minD wrote:

Zini...man šis (skaņdarbs?) patika. Brīžiem bija too much instrumentu, kas nedaudz traucēja un bojāja kopējo iespaidu. Bet bija ļoti forši momenti, kas patika.

Super! Too much instrumentu, gluži kā festivālā, kurā ir too much runu. lol

minD wrote:

Sākumā domāju, ka kaut kas ar manām tumbām ne tā...raustās  Bet tad sapratu...duuuh xD
Tāda pirms party iesilddziesma, kamēr posies un līdzi ar galvu māj xD

xd xd xd Rēcu, nevaru lol lol Jā, tu neesi vienīgā, YT komentāros daudzi besījās uz savu interneta savienojumu xd

Offline

#6 18-01-2020 14:09:06

minD
LaVibrátöriņš
Registered: 16-10-2019
Posts: 627
Windows 10Chrome 79.0

Re: Ujico*/Snail's House

Ren wrote:

Tu tik, tik ļoti precīzi raksturoji to, ko par katru domāju es  .

Aww...really? That's nice ^^

Ren wrote:

6. MV jā, tā arī un ir tā doma, ka tā ir suņuka dzīve un tas, ko viņš redz savas dzīves pēdējās minūtēs, tādu kā atskatu uz savu dzīvi, bērnu smieklus un atmiņas.

Awww...tā jau man likās ka kaut kas uz to pusi, bet īsti vienu domu nevarēju izvilkt. Paldies par skaidrojumu. ph

Ren wrote:

Jā, tu neesi vienīgā, YT komentāros daudzi besījās uz savu interneta savienojumu

Tādi paši umņiķi kā es xD

P.S.

Viņš bieži kaut ko jaunu liek tagad, vai jau reti?

Last edited by minD (18-01-2020 14:09:37)

Offline

Liked Liked by:

Ren

#7 20-01-2020 08:51:38

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 81.0

Re: Ujico*/Snail's House

minD wrote:

Viņš bieži kaut ko jaunu liek tagad, vai jau reti?

Ne gluži viņi, jo tas ir viens cilvēks.
Viena cilvēka divi projekti - Snail's House ir flashy, POP, snaily, colorful and so on.
Bet sākotnējais projekts - Ujico* - arī ir uz vietas un nesen (šī gada janvāra sākumā) tika izlaists jauns Ujico* albums
https://www.youtube.com/playlist?list=P … kpIwBEq2Vu
Tev pat šis varētu labāk patikt fonam, nekā Snail's House albumi, skaņdarbi, jo šeit ir piezemētākas skaņas lol

Offline

#8 20-01-2020 20:06:57

minD
LaVibrátöriņš
Registered: 16-10-2019
Posts: 627
Windows 10Chrome 79.0

Re: Ujico*/Snail's House

Ren wrote:

Ne gluži viņi, jo tas ir viens cilvēks.

Bet es tak arī rakstīju "viņš" nevis "viņi".

Ren wrote:

Tev pat šis varētu labāk patikt fonam, nekā Snail's House albumi, skaņdarbi, jo šeit ir piezemētākas skaņas

Zini, man ne visai šis pie sirds gāja. =/

Offline

#9 05-02-2020 21:54:23

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 81.0

Re: Ujico*/Snail's House

minD wrote:

Zini, man ne visai šis pie sirds gāja. =/

Šok, neiespējami, absurdi un pārkāpjoši. w00t lol
#joks #spoks

Kas pie nesaprāta robežas vājprāta ir šis video? w00t xd
https://www.youtube.com/watch?v=d6-My6xDGds

mini_Tversana.png

Viņš pats ir šo pat komentējis happy

Offline

#10 08-02-2020 11:50:36

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 81.0

Re: Ujico*/Snail's House

Šodien pa mierīgo, gluži kā pārdomu laiks.
Ārā apmācies, bet iekšā - sveces un pleds.
https://www.youtube.com/watch?v=fiCY0AJIsNA
Datējas ar 2018. gadu, tomēr, mūzika ir mūžīga.

Offline

#11 09-02-2020 14:10:16

minD
LaVibrátöriņš
Registered: 16-10-2019
Posts: 627
Windows 10Chrome 80.0

Re: Ujico*/Snail's House

Ren wrote:

Kas pie nesaprāta robežas vājprāta ir šis video?

You got this thing and that thing...lol
and than u do this and this and this major thingy...lol xD
Explanation lvl 100 lol

Ren wrote:

Viņš pats ir šo pat komentējis

Lol, jokdaris lol

Ren wrote:

Šodien pa mierīgo, gluži kā pārdomu laiks.
Ārā apmācies, bet iekšā - sveces un pleds.
https://www.youtube.com/watch?v=fiCY0AJIsNA

Ya, ya...chill vibes in da haauuzzz... dry

Offline

#12 28-03-2020 13:03:15

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 83.0

Re: Ujico*/Snail's House

minD wrote:

You got this thing and that thing...lol
and than u do this and this and this major thingy...lol xD
Explanation lvl 100

Es arī par to TĀ ierēcu xd xd lol 100%

minD wrote:

Ya, ya...chill vibes in da haauuzzz...

Tik labi izklausās, bet, tā kā aiz loga ārā ir saulīte. smile
Tad
Ielikšu dziemsu no jaunā, februārī izlaistā albuma

Ordinary Songs 5

, kas vairāk atbildīs laikapstākļiem sirdī un aiz loga. smile
https://youtu.be/cJ_fCmbfpng

Offline

#13 28-03-2020 16:40:02

minD
LaVibrátöriņš
Registered: 16-10-2019
Posts: 627
Windows 10Chrome 80.0

Re: Ujico*/Snail's House

Ren wrote:

Ielikšu dziemsu no jaunā, februārī izlaistā albuma

Ordinary Songs 5
, kas vairāk atbildīs laikapstākļiem sirdī un aiz loga.
https://youtu.be/cJ_fCmbfpng

I just do not vibe with this. I don't know sad
Why am i this way?
Bet zīmējums ir cute.

Last edited by minD (28-03-2020 16:40:19)

Offline

#14 01-04-2020 16:46:16

Ren
LaVibrátörs
From: D.A. Garden
Registered: 06-10-2019
Posts: 656
Windows 10Microsoft Edge 83.0

Re: Ujico*/Snail's House

minD wrote:
Ren wrote:

Ielikšu dziemsu no jaunā, februārī izlaistā albuma

Ordinary Songs 5
, kas vairāk atbildīs laikapstākļiem sirdī un aiz loga.
https://youtu.be/cJ_fCmbfpng

I just do not vibe with this. I don't know sad
Why am i this way?
Bet zīmējums ir cute.

Nekas. big_smile

Šodien/vakar sāka YT parādīties jauni darbi, jaunam albumam:
https://www.youtube.com/playlist?list=P … l9K9yb0DJY
Posta likšanas brīdī, šajā atskaņošanas sarakstā ir 2 dziesmas. dry smile

Offline

#15 02-04-2020 17:36:44

minD
LaVibrátöriņš
Registered: 16-10-2019
Posts: 627
Windows 10Chrome 80.0

Re: Ujico*/Snail's House

Ren wrote:

Nekas.

Šodien/vakar sāka YT parādīties jauni darbi, jaunam albumam:
https://www.youtube.com/playlist?list=P … l9K9yb0DJY

Blin...man tik ļoti patika sākums un tad pielika nesaprotamo raustīšanos un visu sabojāja...buuuuuuuu T.T

Last edited by minD (02-04-2020 17:37:00)

Offline

Registered users online in this topic: 0, guests: 1
[Bot] ClaudeBot

Board footer

File Manager - Downloads / Lejupielādes ikona Peeteris Silent YouTube channel / kanāla ikona