You are not logged in.
⌂ The Retro Future jeb TRF ir YouTube kanāls, kurā dzīvojas jauns puisis vārdā Elliots Kolls no Džērsijas.
⌂ Kanāls savu darb;ibu teorētiski uzsācis 2014. gada 7. martā, praktiski 2016. gada augustā, bet īsto popularitāti guvis sākot ar 2018. gada septembri.
⌂ Man laimējās šo kanālu atrast jau 2018. gada pavasarī, un tas ievilka ar savu estētiskumu, minimālismu, konkrētību un mūziku. Ak, jā, protams arī interesējoši temati.
Kā Eliots pats raksturo savu kanālu:
My channel is all about retro tech. More specifically geared towards retro gaming handhelds, but not limited too!
Retro • Refurbs • Tech & Odd Music Choices.
⌂ Tā ir tiesa, jo nevienā citā kanālā neesmu redzējis kādu tik ļoti interesējamies par retro handheld konsolēm 🕹️ It īpaši Nintendo Game Boy līniju, Nintendo DS, 3DS un Switch🕹️, 🎧 Sony Walkman kasešu atskaņotājiem🎧 un vēl citām interesantām, pat neiedomājamām lietām! 👾
⌂ Turklāt tas viss papildināts ar regulāriem video, kuros redzamas šīs ierīces, iegādātas kā nestrādājošas vai sliktā stāvoklī, un tās tiek salabotas. Darbs tiek veikts tik akurāti, ka skatītājam spēj radīt gandarījuma sajūtu, tādēļ šis kanāls ir ļoti saprotams un viegli uztverams jebkuram skatītājam.
👫
Iesāksim šo diskusiju ar kaut ko jauku, kas radīja simulu izveidot šo rubriku, un tas ir viens no pēdējiem video, kur Eliots ir uzaicinājis savu draudzeni Emīliju piedalīties Nintendo Game Boy Pocket atjaunošanā. Viņai veicās ļoti labi un bija gandarīta par paveikto darbu.
Un kā šķiet jums?
https://youtu.be/hYG-lHz_rmk?t=34
@minD
, es teiktu, ka tas pēdējais video ir relationship goals.
Kā tev šķiet?
@Ren, Well i have helped u with some stuff
@Ren, Well i have helped u with some stuff
Vai tev patika?
@Ren, bija interesanti.
➥ Ren
Lai gan ne jaunākaias videoklips, tomēr ne mazāk patīkams apskatei:
https://youtu.be/r_9OBRwP4QY
Šajā video tiek atjaunots 1982 Nintendo Snoopy Tennis Game & Watch no Nintendo Game & Watch sērijas, kas tika izlaista 1970' gadu beigās, 1980' gadu sākumā.
Mūsu postpadomijas pusē šīs ierīces 1980' gadu vidū tika nokopētas, kā lielākā daļa elektrotehnikas, kas tika ražota PSRS, un ražotas zem «Электроника ИМ» (ИМ — игра микропроцессорная) zīmola un sērijas. Rīgā šīs spēļu un pulksteņu ierīces ražoja rūpnīca «Эллар» (Valsts rūpnīca, «VEF» meitasuzņēmums)
@Ren, man vai brālēnam (visticamāk otrais) bija ar Nu pogodi tāds devaiss, kur vilks olas grozā ķēra.
@Ren, man vai brālēnam (visticamāk otrais) bija ar Nu pogodi tāds devaiss, kur vilks olas grozā ķēra.
O jā, populārākā no Электроника jeb pie mums.
Oriģinālā spēle saucas Egg no Nintendo. Bija populārākas spēles no Nintendo, bet pie mums populāra kļuva tieši dēļ "brenda - Nu pagaidi!"
Man patīk, cik labi var redzēt tā laika ražošanas un materiālapstrādes progresu starp abām pasaules daļām.
Cik precīzi un noslīpēti ir veidots Japānas Nintendo produkts (visdrīzāk ar specializētu, automatizētu tehniku), un cik, lai gan kvalitatīvi, tomēr ne tik noslīpēti, precīzi un taisni, ir veidots PSRS Электроника produkts (visdrīzāk manuālā ceļā, ar lielu cilvēkresursu iesaisti).
Man patīk, cik labi var redzēt tā laika ražošanas un materiālapstrādes progresu starp abām pasaules daļām.
Cik precīzi un noslīpēti ir veidots Japānas Nintendo produkts (visdrīzāk ar specializētu, automatizētu tehniku), un cik, lai gan kvalitatīvi, tomēr ne tik noslīpēti, precīzi un taisni, ir veidots PSRS Электроника produkts (visdrīzāk manuālā ceļā, ar lielu cilvēkresursu iesaisti).
Bērnībā man likās piektais pasaules brīnums tas devaiss.
Bildē grūti saprast, bet gan jau rokās turot noteikti atšķirība būtu manāma.
➥ Ren
Viens no jaunākajiem videoklipiem, jaunā studijā
https://youtu.be/4B1bjmndekA
Lieliska pamācība, kā 30€ GameBoy Advance pārvērst par $200 vērtu GameBoy Advance.
Nākamais solis būtu to apzeltīt.
Added later 02 min 22 s:
Ren wrote:Man patīk, cik labi var redzēt tā laika ražošanas un materiālapstrādes progresu starp abām pasaules daļām.
Cik precīzi un noslīpēti ir veidots Japānas Nintendo produkts (visdrīzāk ar specializētu, automatizētu tehniku), un cik, lai gan kvalitatīvi, tomēr ne tik noslīpēti, precīzi un taisni, ir veidots PSRS Электроника produkts (visdrīzāk manuālā ceļā, ar lielu cilvēkresursu iesaisti).Bērnībā man likās piektais pasaules brīnums tas devaiss.
Bildē grūti saprast, bet gan jau rokās turot noteikti atšķirība būtu manāma.
Bildē var redzēt, ja ieskatās, ka plastmasa nav tik akurāta, nedaudz lēta izskatās. Tie paši uzraksti, līnijas visdrīzāk rakstīti/zīmētas ar roku
Metāla rāmis ir griezts ar roku, jo nav ar taisnām malām, kā oriģinālais Nintendo produkts.
Lieliska pamācība, kā 30€ GameBoy Advance pārvērst par $200 vērtu GameBoy Advance.
Sounds like a business plan...m? m? m? xD
Ren wrote:Lieliska pamācība, kā 30€ GameBoy Advance pārvērst par $200 vērtu GameBoy Advance.
Sounds like a business plan...m? m? m? xD
Bet tas arī un izmaksā ... labu summu.
Apskati video no 05:30 līdz 06:15
Bet tas arī un izmaksā ... labu summu.
Apskati video no 05:30 līdz 06:15
Bet we can sell for a higher price
But oh well...i got the point...let's stick with our initial business plan
Ja dodamies atpakaļgaitā, kas seko pēc Game Boy Advance?
Protams! Game Boy Color!
https://www.youtube.com/watch?v=a2IznQON_Ig
Un, ja vēl tālāk?
Lielais, oriģinālais ķirpicis.
https://www.youtube.com/watch?v=Gh9jWDx-o5Y
Conklužen - some1 (like me) obsesses around k-pop and spending cha-ching on all their shizzle...and then there are crazy tech nerds like him, that love to make "pimp my game boy" investments.
Man patika otrā video gala rezultāts. Looks stylish.