You are not logged in.
Šī diskusija paredzēta vairāk kā personīgs pierakstu blociņš, kurā iespējams ierakstīt spēļu paroles, to papildinot ar jaunājm un labojot esošās.
Spēļu paroles pieejamas arī internetā, tomēr, šeit tiek ņemts vērā tieši personiskais progress.
Ja kāds vēlas, droši izmantojiet šo disksuiju arī savu paroļu saglabāšanai.
Dune – The Battle For Arrakis
House Harkonnen 2. misija: SPICESATYR
Sonic 3D Blast
: 2N9WKKPW48S
Nadia: The Secret of Blue Water
Marie's Island: Island
PS @minD
- pievieno, lūdzu, Road Rash paroles.
Road Rash
DANA$$ $
03022 02IM1
114US 3LB0B
Tavu es nevaru atrast. Jo tu uzlaboji rezultātu un, liekas, pie sevis kodu pierakstīji.
Road Rash
DANA$$ $
03022 02IM1
114US 3LB0BTavu es nevaru atrast. Jo tu uzlaboji rezultātu un, liekas, pie sevis kodu pierakstīji.
Uzlaboju rezultātu? Tu labāk par mani spēlēji, tu biji vienmēr tālāk tikusi, nekā es, tā ka diez vai es pie sevis kaut ko rakstīju.
Pat ja kaut ko rakstīju, tad pie tevis ir 3. ļīmeņa kods, kas jau ir vairāk, nekā nekas.
Vai arī tu gribi, lai tu būtu 3.-4., bet es 1.?
@Ren, es tiešām nezinu, kur pazuda. Es pat PC apskatījos...nav foto...ja nu tikai kaut kur kāda lapa. Bet chances are low. Vai arī vecajā telefonā, no kura tu visu veiksmīgi jau izdzēsi.
@Ren, es tiešām nezinu, kur pazuda. Es pat PC apskatījos...nav foto...ja nu tikai kaut kur kāda lapa. Bet chances are low. Vai arī vecajā telefonā, no kura tu visu veiksmīgi jau izdzēsi.
*Insert smaga nopūta here*
Nu, ko, tad mūs gaida Road Rash ceļojums un iemaņu atsvaidzināšana!
Laiks jau reiz pabeigt to spēli!
*Insert smaga nopūta here*
Laiks jau reiz pabeigt to spēli!
I do not believe my driving skills in that game will be good enough to beat it xD But i have high hopes on you.
Ren wrote:*Insert smaga nopūta here*
Laiks jau reiz pabeigt to spēli!I do not believe my driving skills in that game will be good enough to beat it xD But i have high hopes on you.
Ko vēl neizdomāsi? Tu biji tālāk tikusi.
Nav ko slinkot.
Pēdējo reizi, kad spēlējām...man bija mega fail
Pēdējo reizi, kad spēlējām...man bija mega fail
Tā ir, ka paņem tik milzīgu pauzi.
Ja nonāci 3. līmenī jebkurā dzīves sfērā, pēc pus gada, diemžēl, nespēsi turpināt būt tādā pašā kvalifikācijā, kādā būtu, ja pieķertos pie iesāktā uzreiz, nākamajā dienā.
Tā ir, ka paņem tik milzīgu pauzi.
Ja nonāci 3. līmenī jebkurā dzīves sfērā, pēc pus gada, diemžēl, nespēsi turpināt būt tādā pašā kvalifikācijā, kādā būtu, ja pieķertos pie iesāktā uzreiz, nākamajā dienā.
That is so true. Dziļa doma, bet true ^^
Šeit vēl tāds online-pieejams failiņš ar Dr. Robotniks Creature Capture rezultātiem, kas vienam cilvēkam jāpārspēj.
+ Vēl pāris idejas. Tāda, lapa - melnraksts.
PHGKJ QBP0V !J7B
DGXLL VBDLM CJ3B
Iziets ar @eZzy,
Līmenis: Parole:
02 BGWY
03 PSKJ
04 HDZT
05 WGBX
06 RDFK
Mega Qbert
SMD
Līmenis: 2 - 4