You are not logged in.
Ren wrote:Yes yes, gatavo medaļu, man palika 1 sērija!
Really? Gaidu review.
Pirmais seriāls, kuru pa ilgiem laikiem gribējās pašam turpināt skatīties un skatīties.
Tik cheesy, bet tiešām labi sarakstīts, kā man patīk - kad nevar nojaust beigas. Mūsdienās tas ir grūti paveicams. Pat tagad populārākais Korejas seriāls pasaulē - Squid Game - man šķiet labs, bet, ne aizraujošs, visu laiku ir sajūta, ka nobeigumu tam zini. Nemaz nerunājot par necilvēcīgiem cilvēku slaktiņiem, kas galīgi vairs neizraisa emocijas, jo pasaule šķiet tik pat kroplīga. Daudz patīkamāk un pārsteidzošāk ir skatīties naivas emcoijas, vēsturiski pakārtotas cilvēku kārtas un slaktiņus ar stilīgiem efektiem, kā tas ir Faith doramā.
Ļoti patika ka ļaunajiem tēliem ir katram sava odziņa, tie ir interesanti personāži, kuriem arī vēlies sekot līdzi, skatoties seriālu, ne tikai galvenajiem varoņiem un viņu mīlas dēkām.
Kopsummā ļoti forši, skaisti aktieri, skaisti skati un neierasta vide.
minD wrote:Ren wrote:Yes yes, gatavo medaļu, man palika 1 sērija!
Really? Gaidu review.
Pirmais seriāls, kuru pa ilgiem laikiem gribējās pašam turpināt skatīties un skatīties.
Tik cheesy, bet tiešām labi sarakstīts, kā man patīk - kad nevar nojaust beigas. Mūsdienās tas ir grūti paveicams. Pat tagad populārākais Korejas seriāls pasaulē - Squid Game - man šķiet labs, bet, ne aizraujošs, visu laiku ir sajūta, ka nobeigumu tam zini. Nemaz nerunājot par necilvēcīgiem cilvēku slaktiņiem, kas galīgi vairs neizraisa emocijas, jo pasaule šķiet tik pat kroplīga. Daudz patīkamāk un pārsteidzošāk ir skatīties naivas emcoijas, vēsturiski pakārtotas cilvēku kārtas un slaktiņus ar stilīgiem efektiem, kā tas ir Faith doramā.
Ļoti patika ka ļaunajiem tēliem ir katram sava odziņa, tie ir interesanti personāži, kuriem arī vēlies sekot līdzi, skatoties seriālu, ne tikai galvenajiem varoņiem un viņu mīlas dēkām.Kopsummā ļoti forši, skaisti aktieri, skaisti skati un neierasta vide.
Oh may...tavs review ir better than mine for sure.
Man ir prieks, ka tu noskatījies un vēl jo lielāks prieks, ka tev patika.
Kas zin, varbūt kādreiz vēl kādu seriālu noriskēsi paskatīties
Un jā...šai doramai tiešām ir ideāli pakārtots sižets. Un šeit nav tikai love story un viss. Te ir vēl tik daudz emociju un nokrāsu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Let's go back to the roots of the topic
https://www.youtube.com/watch?v=6KH3eZP4XbE
Oh may...tavs review ir better than mine for sure.
Man ir prieks, ka tu noskatījies un vēl jo lielāks prieks, ka tev patika.
Kas zin, varbūt kādreiz vēl kādu seriālu noriskēsi paskatīties
Un jā...šai doramai tiešām ir ideāli pakārtots sižets. Un šeit nav tikai love story un viss. Te ir vēl tik daudz emociju un nokrāsu.
Nu, nesssstāsti! Haha, nav mans review labāks par tavu!
Faith, noteikti, bij labākis, ko pēdējā laikā emsu redzējis.
Varbūt ieteiksi kaut ko līdzīgu vai kādu citu, labu doramu?
В ней романтики кот наплакал,
Psc
Apraksts.
Varbūt šo noskatīties?
Nu, nesssstāsti! Haha, nav mans review labāks par tavu!
Faith, noteikti, bij labākis, ko pēdējā laikā emsu redzējis.
Varbūt ieteiksi kaut ko līdzīgu vai kādu citu, labu doramu?
Man tiešām prieks. ^^
Un really, es pārlasīju savu atsauksmi un man bija tāds "meh"
Hmm...varētu gan kaut ko ieteikt. Tev romantiku vai pa minimumam?
Psc Apraksts.
Varbūt šo noskatīties?
Vari, ja iepatikās. Viņai ir diezgan interesants sižets.
Hmm...varētu gan kaut ko ieteikt. Tev romantiku vai pa minimumam?
Zini, es negribu atzīt, bet, laikam, romantiku.
Vēlams lai ir arī kāds aktieris no Faith.