You are not logged in.
Hwarang: The Poet Warrior Youth / Хваран: начало [2016]
Šis ir original OST seriālam (bet video is fan made), kuru jau pus gadu nevaru pabeigt skatīties un nē, ne tāpēc, ka nepatīk.
Some facts about this k-drama:
1. tajā fimējās V no BTS;
2. šo OST iedziedāja V un Jin no BTS.
3. arī pēc seriāla filmēšanas beigām, V un daži no galveno lomu aktieriem ir joprojām ļoti labi draugi.
Who would have new that there will come a day I will be happy to finally watch this series till the end. Yeey ^^
I knew V have great acting skills. Now i know it for sure.
Now i can start watching something new w/o feeling guilty
K-drama: The King: Eternal Monarch (2020)
OST: Hwa Sa - Orbit
https://youtu.be/NhnDJLx1im8Vēl neesmu redzējusi seriālu, bet noteikti skatīšos, jo...tur galvenajās lomās ir viens no maniem mīļākajiem aktieriem (Lee MinHo) un forša aktirse, kas filmējās galvenajā lomā vienā no maniem mīļākajiem seriāliem - Goblin.
Pēc pirmā acu skatiena, atgādina Faith vai Moon Lovers: Scarlet Heart...future and past mix. Bet par agru izdarīt secnājumus...will see...bet OST labs, izraisa lielu vēlmi sākt skatīties...jo i think i might love it...a lot xD
Ja man patiks Faith, varēsi teikt man - Y or N.
Nolēmu, ka skatīšos eng SUB. Būs interesanti. Tikai, emsu šokā, ka 1 sērija iet 1h
minD wrote:Hwarang: The Poet Warrior Youth / Хваран: начало [2016]
Šis ir original OST seriālam (bet video is fan made), kuru jau pus gadu nevaru pabeigt skatīties un nē, ne tāpēc, ka nepatīk.
Some facts about this k-drama:
1. tajā fimējās V no BTS;
2. šo OST iedziedāja V un Jin no BTS.
3. arī pēc seriāla filmēšanas beigām, V un daži no galveno lomu aktieriem ir joprojām ļoti labi draugi.Who would have new that there will come a day I will be happy to finally watch this series till the end. Yeey ^^
I knew V have great acting skills. Now i know it for sure.Now i can start watching something new w/o feeling guilty
O jā, tā patīkamā sajūta, kad esi kaut ko pabeidzis.
Nolēmu, ka skatīšos eng SUB. Būs interesanti. Tikai, emsu šokā, ka 1 sērija iet 1h
Ohhh...i hate watching with subs >.<
It takes too much effort. Iesaku skatīties ru ozvu4ku.
Ren wrote:Nolēmu, ka skatīšos eng SUB. Būs interesanti. Tikai, emsu šokā, ka 1 sērija iet 1h
Ohhh...i hate watching with subs >.<
It takes too much effort. Iesaku skatīties ru ozvu4ku.
Haha, tu nenovērtē manas sub-reading spējas. Es subus lasu automātiski, pateicoties TV3 RU seriāliem in mah childhood. 🤣
Es paskatīšies, kā man ērtāk un dodu ziņu.
Jo aktieru reālās balsis daudz ko dod.
Haha, tu nenovērtē manas sub-reading spējas. Es subus lasu automātiski, pateicoties TV3 RU seriāliem in mah childhood. 🤣
Jo aktieru reālās balsis daudz ko dod.
We could watch 1st series together.
Or i can maybe think of some other k-drama...u might not like this one i still believe. xD
Ren wrote:Haha, tu nenovērtē manas sub-reading spējas. Es subus lasu automātiski, pateicoties TV3 RU seriāliem in mah childhood. 🤣
Jo aktieru reālās balsis daudz ko dod.We could watch 1st series together.
Or i can maybe think of some other k-drama...u might not like this one i still believe. xD
Tad izdomā, skatāmies kopā 1 sēriju, vai es viens.
Man jebkurā gad. nebūs laika skatīties vienā piegājienā.
tugezer ^^
Ren wrote:Tad izdomā, skatāmies kopā 1 sēriju, vai es viens.
tugezer ^^
Man patīk šī ziņas versija šeit labāk.
Ir kas jauns ko noskatījies?
K-drama: The King: Eternal Monarch (2020)
OST: Hwa Sa - Orbit
https://youtu.be/NhnDJLx1im8Vēl neesmu redzējusi seriālu, bet noteikti skatīšos, jo...tur galvenajās lomās ir viens no maniem mīļākajiem aktieriem (Lee MinHo) un forša aktirse, kas filmējās galvenajā lomā vienā no maniem mīļākajiem seriāliem - Goblin.
Pēc pirmā acu skatiena, atgādina Faith vai Moon Lovers: Scarlet Heart...future and past mix. Bet par agru izdarīt secnājumus...will see...bet OST labs, izraisa lielu vēlmi sākt skatīties...jo i think i might love it...a lot xD
Have watched this one actually. ^^
And i have watched anime, that i wanted to watch with you.
And i have watched anime, that i wanted to watch with you.
Ak, nē
Kā seriāls? Kā Anime? Kad paspēji, pagājušajā gadā?
Kā seriāls? Kā Anime? Kad paspēji, pagājušajā gadā?
Nope. Tas bija šogad (i think).
Anime patika. Pat asaru nobirdināju uz beigām.
Dorama arī patika. Ne Oljai, ne Tanjai nepatika. Bet man patika.
Not that i would recomend it as the first pick. But i did like it. ^^
Ren wrote:Kā seriāls? Kā Anime? Kad paspēji, pagājušajā gadā?
Nope. Tas bija šogad (i think).
Anime patika. Pat asaru nobirdināju uz beigām.Dorama arī patika. Ne Oljai, ne Tanjai nepatika. Bet man patika.
Not that i would recomend it as the first pick. But i did like it. ^^
Anime kas liek raudāt ir laba anime ...
Nu, jā, šis gads jau arī pusē, tā ka, bija daudz laika...
Still can't believe we actually did it. Ar tevi 1st and 4th sēriju skatījāmies. Un tu pats tās pa vidu. Būs tev jādod goda medaļa, kad (ja) pabeigsi
Ren wrote:Tad izdomā, skatāmies kopā 1 sēriju, vai es viens.
Still can't believe we actually did it. Ar tevi 1st and 4th sēriju skatījāmies. Un tu pats tās pa vidu. Būs tev jādod goda medaļa, kad (ja) pabeigsi
Nu re kā, tas dzēšanas moments arī bija noderīgs Randomā. Jo, pirms dzēšanas tu biji pārsvītrojusi iespēju ka skatīsimies kopā. Haha. Atjaunotajā versijā vēl nebija pārsvītrojuma.
Yes yes, gatavo medaļu, man palika 1 sērija!
Yes yes, gatavo medaļu, man palika 1 sērija!
Really? Gaidu review.