You are not logged in.
Pages: 1
Apraksts
Linards apgalvo, ka laba ballīšu spēle
@Ren, I have played it. Fun game indeed.
😱 Ideāli!
Vari, lūdzu, uzrakstīt vairāk? Es par šo spēli neko nezinu, bet man ieteica, lai iegūstu, jo jautri kopā spēlēt.
@Ren, ja gribi spēlēt official - viņa ir, piemēram, steam(ā) (tas, kur es savas spēles spēlēju).
Cik atceros, tad tevi iemet lokācijā (tur ir dažādas) ar citiem spēlētājiem. Jūs esat tārpi. Galvenais ir palikt pēdējam, kas izdzīvo. Tev ir dažādas bumbas, sviežamie ar ko tēmēt pretiniekos. Var iedzīt viņus tādā bedrē, no kuras slow kill, vai arī pašam tur iekrist. Es jau sen spēlēju. Gan jau ir arī updates. But was really fun.
@Ren, ja gribi spēlēt official - viņa ir, piemēram, steam(ā) (tas, kur es savas spēles spēlēju).
Cik atceros, tad tevi iemet lokācijā (tur ir dažādas) ar citiem spēlētājiem. Jūs esat tārpi. Galvenais ir palikt pēdējam, kas izdzīvo. Tev ir dažādas bumbas, sviežamie ar ko tēmēt pretiniekos. Var iedzīt viņus tādā bedrē, no kuras slow kill, vai arī pašam tur iekrist. Es jau sen spēlēju. Gan jau ir arī updates. But was really fun.
Cik šobrīd maksā Steam'ā?
Tieši šai spēlei 14.99 EUR. Bet tagad nav atlaides. Jāgaida sezonas, vai vienkārši akcija. Kādreiz man viņa bija wishlistā.
Tur šai spēlei vēl ir 3 vai 4 daļas.
Tieši šai spēlei 14.99 EUR. Bet tagad nav atlaides. Jāgaida sezonas, vai vienkārši akcija. Kādreiz man viņa bija wishlistā.
Tur šai spēlei vēl ir 3 vai 4 daļas.
Droši vari šeit iepostot, ja būs kas zināms
Tagad ir "lunar new year sale" un šai spēles versijai 80% atlaide - 2,99€ gala cena.
Added later 44 s:
Last edited by minD (24-01-2020 23:52:20)
Tagad ir "lunar new year sale" un šai spēles versijai 80% atlaide - 2,99€ gala cena.
Added later 44 s:
Izskatās, ka New Year jau būšu nokavējis...
Izskatās, ka New Year jau būšu nokavējis...
Lol, yes xD
➥ Ren
Hey!
Vai ir kāda atlaide? xD
Late New Year's?
Hey!
Vai ir kāda atlaide? xD
Late New Year's?
Bija segas spēlēm nesen Sonic and so
Ren wrote:Hey!
Vai ir kāda atlaide? xD
Late New Year's?Bija segas spēlēm nesen Sonic and so