You are not logged in.
Ja tev ir līdzīgi piedāvājumi, protams, gaidu.
Es jau tik sen neesmu skatījusies anime. Kaut gan ir viena, bet viņa drīzāk kā pilnmetrāžnieks. Jau vairākus gadus nevaru noskatīties.
The romantically fantastic kind. But ppl say it's gud.
"Your Name"
https://youtu.be/xU47nhruN-Q?t=8
Ren wrote:Ja tev ir līdzīgi piedāvājumi, protams, gaidu.
Es jau tik sen neesmu skatījusies anime. Kaut gan ir viena, bet viņa drīzāk kā pilnmetrāžnieks. Jau vairākus gadus nevaru noskatīties.
The romantically fantastic kind. But ppl say it's gud."Your Name"
https://youtu.be/xU47nhruN-Q?t=8
Vēlētos noskatīties kopā? Jāieraksta tad sarakstā!
Vēlētos noskatīties kopā? Jāieraksta tad sarakstā!
Well i am not sure you are in to that sugar sweet romantic stuff.
Bet, if you don't mind - than me too.
Ren wrote:Vēlētos noskatīties kopā? Jāieraksta tad sarakstā!
Well i am not sure you are in to that sugar sweet romantic stuff.
Bet, if you don't mind - than me too.
Mums jānoskatās! Discord vakars?
Zini kāpēc? Tikai tagad pamanīju, trailer sākumā ir tāds pats logo kā 1. Pokē anime filmas sākumā - gan šim, gan tam līdzīgi animācijas stili, varbūt te ir kāda dziļāka saistība?
Mums jānoskatās! Discord vakars?
Zini kāpēc? Tikai tagad pamanīju, trailer sākumā ir tāds pats logo kā 1. Pokē anime filmas sākumā - gan šim, gan tam līdzīgi animācijas stili, varbūt te ir kāda dziļāka saistība?
Ooopsie doopsie...es jau noskatījos viņu nesen... *hides*
Ren wrote:Mums jānoskatās! Discord vakars?
Zini kāpēc? Tikai tagad pamanīju, trailer sākumā ir tāds pats logo kā 1. Pokē anime filmas sākumā - gan šim, gan tam līdzīgi animācijas stili, varbūt te ir kāda dziļāka saistība?Ooopsie doopsie...es jau noskatījos viņu nesen... *hides*
Ah, okey, es varētu catchu'uppu, pēc Stranger Things.
Jo, izskatās labi, turklāt I'm into romantic
BTW, atgādini, ka man jāiesaka tev viena anime-pilnmetrāžas filma, @eZzy man parādīja, it was so good - tik jauka, tik heartscratching, sad un sweet, good at the same time, I can't. I almost cried.
Jo, izskatās labi, turklāt I'm into romantic
BTW, atgādini, ka man jāiesaka tev viena anime-pilnmetrāžas filma, @eZzy man parādīja, it was so good - tik jauka, tik heartscratching, sad un sweet, good at the same time, I can't. I almost cried.
*pokes* some1 is so soft
yeah, tu čatā pieminēji. Bet es īsti nesaglabāju nosaukumu. Vari nodublēt. ^^
bet tev tad varētu patikt arī tā anime, kuru es noskatījos.
btw...bija vēl viena anime, kuru nosaktījos. and i loved it so much.
it's called "Yuri on Ice"
Es jau labu laiku viņu biju ievietojusi "to watch" listā, jo sastapos ar varoņu pieminēšanu citur un bija tās "hmm...curious"...
Un ne tik sen atpakaļ, domāju ieslēgt pirmo sēriju un paskatīties, is it worth it...un jau no pirmajām sekundēm sapratu, ka šodien varu aizmirst par visu citu, jo skatīšos šo
bet tev es viņu skatīties neiesaku you might not approve it.
Last edited by minD (27-06-2021 22:56:13)
yeah, tu čatā pieminēji. Bet es īsti nesaglabāju nosaukumu. Vari nodublēt. ^^
Yes, ofC!
Mums jānoskatās:
When Marnie Was There
https://youtu.be/ksNEwaQN53g
Brīdinu - krai a river material.
bet tev es viņu skatīties neiesaku you might not approve it.
Nu, jā, pēc openinga neko nevar saprast
Tik daudz cik ka visi slido?
Hmm. Bet dzirdēts nosaukums.
➥ Viktorija
This might help?
Hard to find a good trailer.
AnyWHO...anime ir par daiļslidošanas čempioniem, par reaching your dreams, par tiem who inspires you...
Brīdinu - krai a river material.
Es jau pēc treilera sapratu xD
This might help?
Hard to find a good trailer.
AnyWHO...anime ir par daiļslidošanas čempioniem, par reaching your dreams, par tiem who inspires you...Ren wrote:Brīdinu - krai a river material.
Es jau pēc treilera sapratu xD
Treileris man patika labāk!
Vismaz vairāk var saprast, kas un kā. xD
Hey, hey.
Ar Raiti iesāku skatīties wicked city, taču no noguruma ātri atlūzu, bet... Pirms es aizmigu, brīdī, kad bija scēna, kurā meitene ar savu vaģīnu aprija čali, man no smiekliem un šoka nejauši sanāca ar kāju aizspert vīna glāzi. Pa ceļam glāzei arī kājiņa atlūza. :dd Ļoti iespaidīgi, šovakar plānoju vienīti pabeigt. Tikai... dfq, yt hentai :ddddd
No anime ļoti iesaku(ja neesat redzējuši) Paprika(2006). Var teikt, šobrīd viena no manām mīļākajām anime filmām. Inception(2010) aizņēmās no šīs anime sapņu konceptu.
Ar Raiti iesāku skatīties wicked city, taču no noguruma ātri atlūzu, bet... Pirms es aizmigu, brīdī, kad bija scēna, kurā meitene ar savu vaģīnu aprija čali, man no smiekliem un šoka nejauši sanāca ar kāju aizspert vīna glāzi. Pa ceļam glāzei arī kājiņa atlūza. :dd Ļoti iespaidīgi, šovakar plānoju vienīti pabeigt. Tikai... dfq, yt hentai :ddddd
Oh, wow!
Jā, YT hentai.. bija, tagad vairs nav pieejams
Ko tā nolēmi noskatīties?
Tas pat nav īsti hentai, standarta 80' anime, haha
No anime ļoti iesaku(ja neesat redzējuši) Paprika(2006). Var teikt, šobrīd viena no manām mīļākajām anime filmām. Inception(2010) aizņēmās no šīs anime sapņu konceptu.
Baisi, treilera bildē meietene ļoti atgādina Wicked City sievieti.
Izskatās ļoti extra, būs jānoskatās!
Paldies par ieteikumu!
Viktorija wrote:Ar Raiti iesāku skatīties wicked city, taču no noguruma ātri atlūzu, bet... Pirms es aizmigu, brīdī, kad bija scēna, kurā meitene ar savu vaģīnu aprija čali, man no smiekliem un šoka nejauši sanāca ar kāju aizspert vīna glāzi. Pa ceļam glāzei arī kājiņa atlūza. :dd Ļoti iespaidīgi, šovakar plānoju vienīti pabeigt. Tikai... dfq, yt hentai :ddddd
Oh, wow!
Jā, YT hentai.. bija, tagad vairs nav pieejamsKo tā nolēmi noskatīties?
Tas pat nav īsti hentai, standarta 80' anime, hahaViktorija wrote:No anime ļoti iesaku(ja neesat redzējuši) Paprika(2006). Var teikt, šobrīd viena no manām mīļākajām anime filmām. Inception(2010) aizņēmās no šīs anime sapņu konceptu.
Baisi, treilera bildē meietene ļoti atgādina Wicked City sievieti.
Izskatās ļoti extra, būs jānoskatās!
Paldies par ieteikumu!
Nu, es smejos, ka hentai, jo daudz seksuālu elementu, bet doma man kopumā ļoti patika. Underrated, jo īpaši patika, kad tas nelabais meiteni satvēra un "izvaroja", cik viņa bija vāja pret to, padevusies liktenim. Vientulība labi atspoguļota, ceļš uz uzticību un garīgā transformācija. Iespaidīgi, varbūt pat nebija pāršāvuši ar tik intīmiem kadriem, ļoti izaicinoši skatītājam.