Jūs neesat pieslēdzies.
Hey, hey.
Ar Raiti iesāku skatīties wicked city, taču no noguruma ātri atlūzu, bet... Pirms es aizmigu, brīdī, kad bija scēna, kurā meitene ar savu vaģīnu aprija čali, man no smiekliem un šoka nejauši sanāca ar kāju aizspert vīna glāzi. Pa ceļam glāzei arī kājiņa atlūza. :dd Ļoti iespaidīgi, šovakar plānoju vienīti pabeigt. Tikai... dfq, yt hentai :ddddd
No anime ļoti iesaku(ja neesat redzējuši) Paprika(2006). Var teikt, šobrīd viena no manām mīļākajām anime filmām. Inception(2010) aizņēmās no šīs anime sapņu konceptu.
Atsl.
Ar Raiti iesāku skatīties wicked city, taču no noguruma ātri atlūzu, bet... Pirms es aizmigu, brīdī, kad bija scēna, kurā meitene ar savu vaģīnu aprija čali, man no smiekliem un šoka nejauši sanāca ar kāju aizspert vīna glāzi. Pa ceļam glāzei arī kājiņa atlūza. :dd Ļoti iespaidīgi, šovakar plānoju vienīti pabeigt. Tikai... dfq, yt hentai :ddddd
Oh, wow!
Jā, YT hentai.. bija, tagad vairs nav pieejams
Ko tā nolēmi noskatīties?
Tas pat nav īsti hentai, standarta 80' anime, haha
No anime ļoti iesaku(ja neesat redzējuši) Paprika(2006). Var teikt, šobrīd viena no manām mīļākajām anime filmām. Inception(2010) aizņēmās no šīs anime sapņu konceptu.
Baisi, treilera bildē meietene ļoti atgādina Wicked City sievieti.
Izskatās ļoti extra, būs jānoskatās!
Paldies par ieteikumu!
Atsl.
Viktorija rakstīja:Ar Raiti iesāku skatīties wicked city, taču no noguruma ātri atlūzu, bet... Pirms es aizmigu, brīdī, kad bija scēna, kurā meitene ar savu vaģīnu aprija čali, man no smiekliem un šoka nejauši sanāca ar kāju aizspert vīna glāzi. Pa ceļam glāzei arī kājiņa atlūza. :dd Ļoti iespaidīgi, šovakar plānoju vienīti pabeigt. Tikai... dfq, yt hentai :ddddd
Oh, wow!
Jā, YT hentai.. bija, tagad vairs nav pieejamsKo tā nolēmi noskatīties?
Tas pat nav īsti hentai, standarta 80' anime, hahaViktorija rakstīja:No anime ļoti iesaku(ja neesat redzējuši) Paprika(2006). Var teikt, šobrīd viena no manām mīļākajām anime filmām. Inception(2010) aizņēmās no šīs anime sapņu konceptu.
Baisi, treilera bildē meietene ļoti atgādina Wicked City sievieti.
Izskatās ļoti extra, būs jānoskatās!
Paldies par ieteikumu!
Nu, es smejos, ka hentai, jo daudz seksuālu elementu, bet doma man kopumā ļoti patika. Underrated, jo īpaši patika, kad tas nelabais meiteni satvēra un "izvaroja", cik viņa bija vāja pret to, padevusies liktenim. Vientulība labi atspoguļota, ceļš uz uzticību un garīgā transformācija. Iespaidīgi, varbūt pat nebija pāršāvuši ar tik intīmiem kadriem, ļoti izaicinoši skatītājam.
Atsl.